Car Asigurari ofera consultanta pentru elaborarea si implementarea unei strategii eficiente de gestiune a riscurilor. O echipa de profesionisti stabilesc impreuna cu solicitantii cum se pot controla sau diminua riscurile prin solutii tehnice de administrare eficienta a asigurarilor. Emitere scrisori de atentionare catre clienti (email, fax) privind expirarea politelor sau scadenta ratelor.
Cunoscand piata de asigurari romaneasca si internationala, putem alcatui si propune un program de asigurari complet, cuprinzand produsele adecvate, detalii despre societatile care le ofera, clauze incluse, fransize, limite de despagubire si cotatii uzuale pe piata de asigurari.
Punerea la dispozitia clientului, in cel mai scurt timp de la cererea acestuia, contra cost, a unui autoturism pentru utilizare pe perioada efectuarii reparatiilor in service. In cazul in care clientul agreeaza reparatia autoturismului intr-un service recomandat de societatea nostra, autoturismul pentru utilizare pe perioada efectuarii reparatiilor se va face gratuit la solicitarea clientului si in limita disponibilitatii.
Ne fundamentam serviciile de asigurare pe un numar reprezentativ de produse similare existente pe piata, pentru a putea recomanda fiecarui client contractul de asigurare care raspunde cel mai bine cerintelor sale. Ne asumam sarcina de a participa activ la lichidarea tuturor daunelor acoperite de politele de asigurare urmarind ca despagubirile sa fie platite intr-un timp cat mai scurt si cuantumul acestora sa fie cel corect.